Sista kvällen….

hemma på ett tag. Söndagskväll skall jag infinna mig på lassa för övernattning och följande morgonstund preparering. Det känns lite hurvet och jag är duktigt frusen mellan vallningarna. Det gäller att hålla förkylningen borta så jag har inte sett barnbarnen på ett par veckor. Dom har varit snuviga i omgångar så vuxna blir fort däckade av barnsnuva. Ibland när jag vaknar på natten skulle det kännas bra att fega ur men då väntar ju ett liv i rullstol om man skall förflytta sig någon längre sträcka. Sjukgymnasten, som jag träffade i torsdags, ritade och berättade hur det går till att snickra till ett nytt knä. Det verkar lite våldsamt men så är det, det är bara att glömma att man haft ett eget knä. Konvalescenstiden lär också bli betydligt längre och svårare än vid höftoperationen. Smärtan lär jag nog stå ut med efter all träning jag fått från 1945. Men nog känns det det lite konstigt att såga av/bort en del av knäet. Men jag känner många gubbar som går omkring som robotar och dom tycker att det är toppen att ha reparerade knän.
Håll tummarna att det inte blir komplikationer för själva knäoperationen kan nog chefskirurgen nästan utföra med förbundna ögon.
Skall väl försöka att via min kära hustru lämna någon rapport från sjuksängen. Så om alt går bra och Gud vill så hörs vi till veckan.

Ett svar på ”Sista kvällen….”

Kommentarer är stängda.