En ganska vanlig dag.

Det betyder att nedräkningen för OP fortsätter, vilket innebär att att om jag klarar besiktningen på torsdag så skall den nya drivknuten  sitta på plats om 7 dygn. Om nu vår Herre har gett mig tillräckligt med tid så att jag hinner njuta av att bli av med det som varit en plåga sedan 1945.
I övrigt en resa till den guldskimrande staden och besök på lassa för att ställa in PK-värdet. Vidare att hämta ut ett sprillans nytt körkort. Transportstyrelsen har överträffat förväntningarna, från det jag skickade fotot tog det bara 4 dagar att få körkortet.
Hemma igen så blev det nya tester av blandningar av mjöl.  Det blev två bakningar, med tre sorters mjöl men med stor variation av blandnings%. Noga dokumenterat ifall någon fralla skulle bli särskilt bra. Bara jag får hem min kära hustru från kupan så får hon sköta bedömningen. Det är nog enda sättet att få ett ärligt svar. Andra personer är oftast så väldresserade att dom säger att det är gott även om dom grinar illa.
P2110003

Så ser andra omgången ut, den andra redan paketerad. Använder bara 500 gram vätska så länge jag provar mig fram. När och om idealet blir funnet då blir det i större skala. Och en speciell hälsning till A. Hamilton att erbjudandet att smaka kvarstår.

Ett svar på ”En ganska vanlig dag.”

Kommentarer är stängda.