Att skämma bort husdjur.

Det är mycket lätt att skämma bort husdjur har jag upptäckt. Vi har blivit värdar åt en katt som är ungefär 6 år. Och den katten har lärt sig vissa saker, t.ex när den är hungrig eller vill gå ut så kommer den alltid till mig. När jag sover så blir jag väckt av en mjuk tass som “duttar” på min kind tills jag vaknar. I morse blev jag väckt klockan  sex så jag steg upp och fyllde på matskålen med kulor. Kröp i säng för det var timme tills jag skulle gå upp. Somnade snabbt men blev väckt omgående. Det var tydligen fel mat så jag fyllde på med blötmat. Det dög tydligen men hann inte somna så var det dags igen. Steg upp och öppnade balkongdörren i köket men det var tydligen fel dörr så katten kom in igen.  Hann slumra till men blev väckt för fjärde gången. balkongdörren i sovrummet var tydligen rätt dörr. Men nu hade klockan blivit närmare halv sju så det var lika bra att kliva upp och bege sig till PK-kontrollen. 
P2010019

Alltid när jag sitter vid datorn kommer katten och sätter sig under lampan och gottar sig i värmen.

2 svar på ”Att skämma bort husdjur.”

  1. Sötaste katten har hittat en vän. Katter är kloka och känner av vilka som har ett stort och varmt hjärta så nu är du fast Nisse. Tilläggas! det är likadant med hundar, dom känner vilka som är vänligt sinnade. Ha en bra melodifestivalkväll.

Kommentarer är stängda.