Ny dag i ny vecka.

Den nya veckan började med ett besök på FTV, En gammal man är ju som en gammal bil, det är alltid något som behöver repareras. Blev kallad i dag för att träffa specialister från tandläkarhögskolan. Som bekant så glappar jag lite i munnen, kanske i dubbel bemärkelse, och förhoppningsvis finns det ett sätt, att till överkomlig kostnad, rätta till bristerna. Har ju förmånen att behandlas av ett team som verkligen är ett av de bästa, samtidigt var besökarna från Umeå verkligt trevliga människor dom med.
Hade väl trott att inget skulle hända förrän knäet är bytt men jag blev verkligen övertygad om vikten av att bli infektionsfri i munnen före operationen. Så nu är det bara att vänta och hoppas att tid går att ordna snabbt på lasarettets tandklinik.
Ja så är läget i dag och det var ett verkligt positivt besök det jag gjorde.
Förresten, när jag kom hem, så testade jag att baka småfralla igen efter det nya receptet. Förra veckans bak blev inte helt lyckat men efter en del justeringar så känns det nu som om jag är hemligheten på spåret. Det är bara att öva öva och åter öva.Och nu skall jag servera min kära hustru nybakt fralla och earl grey tea.
Ha en trevlig kväll alla som läser detta.