Oknytt eller?

En mycket trovärdig person  har upplevt detta.  Händelsen inträffade, på stranden av en sjö, en solig sommardag.  Personen vandrar efter stranden när han plötsligt ser en skugga alldeles bredvid sig. Vänder sig om för att se vad det är som gör skuggan. I och med att han vänder sig om försvinner skuggan. Personen börjar gå framåt igen och skuggan dyker upp igen för att snabbt försvinna när personen vänder sig om igen. Detta upprepas et flertal gånger och skapar en olustig stämning.
Solen lyser från andra sidan sjön och det finns inte ett träd, stubbe eller något annat som kunde ge en naturlig skugga.
Alldeles i närheten av där händelsen utspelades hade för länge länge sedan en desertör från ett främmande lands arme infångats.
Han sändes tillbaka till ursprungslandet där han med all sannolikhet arkebuserades. Var det möjligen han som på något sätt återvände ändå?

Ett svar på ”Oknytt eller?”

Kommentarer är stängda.