Stolpe ut-eller?

Så har jag äntligen kommit till vägs ände vad gäller undersökningar—tror och hoppas jag i alla fall. Har fått avslut när det gäller den högre behörigheten på styrlappen*.  Det blev som läkaren uttryckte sig , stolpe ut.  Säger som ishockeytränarna vars lagt just förlorat: det är små marginaler.  Och det var det tydligen i detta fall, men jag är lika glad ändå för jag är nu optimalt undersökt och behandlad så nu kan kirurgläkaren slipa kniven och sätta igång.
Sedan måste jag säga att det finns läkare, bra sådana, och så en riktig toppenläkare sådan som den jag träffade i dag. Det är bara att hoppas att han stannar för alltid på vårt lasarett.
*Har även hunnit prata med transportstyrelsen och annullera ansökan om högre behörighet.

Ett svar på ”Stolpe ut-eller?”

Kommentarer är stängda.