Högt arbete.

lördag 13-01-12. Solen, som jag kan se från denna högt belägna arbetsplats, är på väg att försvinna bakom Stöttingfjället.  Eller närmare bestämt Anträskberget där min morfars syster och familj bodde till slutet av 1940-talet. Vilka umbäranden det måste ha varit att bo i väglöst land.
Nåväl , detta var en liten utvikning som vanligtvis brukar hända när jag skall skriva något. Men minnena sköljer över en där man i högläge på hustaket kan blicka mot horisonten och Stöttingfjället.

P1120006

Annars så är det dags att skott högsidan av hustaket trots att man nästan blivit idiotförklarad.  Kommentarerna brukar vara : Du med ditt onda knaä, och du som är så gammal, men trots alla korpar som kraxat har jag fortfarande inte fallit ned. Men det är ju några dagar kvar innan jag är klar för jag tar en bit varje dag.

3 svar på ”Högt arbete.”

  1. Det måste vara något speciellt med män över 70 år som absolut måste leta upp högst belägna platsen på tomten och sedan glatt filosofera över utsikten… har en i min bekantskapskrets som också roar sig med detta på äldre dagar:)

Kommentarer är stängda.