Så var det dags.

Till tonerna av Arrivederci Hans, det var en kort romans, med Klaus Wonderlich så dansar jag ut julgranen. Enligt gammal tradition kanske lite i förtid, men det är marginellt. Borde ha varit 13 jan. tjugondedag Knut.  Ja,ja 6 dagar under en mansålder är ju ingenting.
P1070014

Ser ut som jag har haft en begagnad gran men så är inte fallet.  Tog fram min bästa sekatör och klippte ner varenda gren till lagom bitar att elda upp i n`Hugo.  Fördelen med att klippa granen på plats är att man samlar allt barr på ett ställe, för barr var det gott om.
Så nu är det dammsugning och bortplockning av grannlåten som var upphäng på granen.
Sedan funderar jag lite på att gå upp på taket och beundra utsikten och kanske skotta ner lite snö.

Ett svar på ”Så var det dags.”

Kommentarer är stängda.