Gott bröd.

I går skrev jag lite om grötbullar, en variant av små frallor. Lagom till dagens frukost hade jag gräddat klart så det vara att provsmaka. Inget fel på konsistens eller smak, men som vanligt när det gäller fralla av allehanda sorter så är det ju det man lägger ovanpå mackan så gör susen.  
P1050013

Så ser dom ut, lite varierande storlekar men jag testar hur många gram i varje bulle som är lagom. Har ett recept som jag kan skriva ut men just är det lite tight med tid. Har nämligen överskattat mitt lager av ryggkliare så det måste justeras samtidigt är det ju V 75, skidor på TV och bakning och så förstås ishockey´final. Håller ju på att klara flera saker samtidigt eftersom jag konverterat, till hälften i alla fall.

5 svar på ”Gott bröd.”

 1. Jaha du Nisse……spännande att du nu hamnar i Lokaltidningen……tycker vi på Österlundstorpet i Åkullsjön

 2. Hej.
  Se ut som goda bullar!
  Jag heter Sofie och jobbar på Lokaltidningen. Tycker det är häftigt att du bloggar, är du alltså 78 år? Skulle du vilja berätta om varför du bloggar?
  Tack.
  Hälsningar
  Sofie
  0950 402940

Kommentarer är stängda.