Vardag igen.

Så har då tystnaden och stillheten sänkt sig ner över vårt hem. Barn och barnbarn med familjer har återvänt till sina respektive revir.
Vi återgår till våra hjulspår vilket betyder att hustrun åker till kupan och jag har renbäddning/ städning av bl.a. sovrummet. Efter ytterligare en usel nattsömn med tilltagande vallningar(hoppas tillfälligt bara) så försöker jag liva upp humöret med att spela musik med Klaus Wunderlich.

Minns att jag skrev före nyår att man skulle försöka hitta något att glädjas åt. Och visst har vi det. Vi har ju haft förmånen att få umgås med barn,barnbarn med familjer under nästan 2 veckor. Sedan har jag fått hjälp med snöskottning på flera tak så nu återstår bara boningshuset. Har haft vissa funderingar att kliva upp och börja lite i mindre skala.
Men med ett instabilt knä och med den stigande ålderns klomrighet så är det väl inte så smart I dag kan jag ju hitta på annat för det är både skidor och hockey på tv. Sedan är det ju så här att om jag skulle råka trilla ner skulle jag säkert få bassning av hustrun när hon kommer hem.
Ja, nu är kaffet urdrucket, dammsugaren framtagen och sängkläderna ute på balkongen för avkylning.Så nu är det bara att byta skiva, dra upp volymen och sätta igång. Ha en bra dag alla som läser detta och försök hitta något att glädjas åt även om man ibland måste söka.

4 svar på ”Vardag igen.”

  1. Ja men Klaus Wunderlich, jag eller vi, hade en skiva av honom då jag var mindre alltså yngre riktigt bra musik, vi spelade den och hammond med James Last. Bra att du skrev om detta ska söka o se om jag finner en cd med den artisten Ha en bra kväll till dej o din fru.

  2. Det var kul att hälsa på där uppe, både i norrland och på taken. Jag och kul uppe på era tak 🙂

    Du får höra om spindelmannen wahlberg kan ta med sig sina linor och förbarma sig över ditt stora tak

Kommentarer är stängda.