Vägskäl eller att välja.

Tisdagen den 11 december ägnades åt att besöka lassa och Vårdcentralen. Började på med.mot. för pk-värdet. På väg ut ringde kir.mot. så det var bara knalla iväg en trappa ner. Ett givande samtal med kirurgläkaren följde men tid är ju som vanligt ont om men hann ändå få den information som behövdes för närvarande. Sedan var jag ju kallad till vårdcentralen och det besöket var enkelt för läkaren var nöjd med alla provsvar så jag gick därifrån med känslan av att det var gott hopp om livet.
Så idag kom ytterligare ett brev och det handlade om knäoperationen.  Läste det som hastigast i ljuset från snöslungan och plötsligt kändes det som att välja mellan pest och kolera.
Senare kom hustrun hem och läste samma brev och såg inte samma sak som jag. Antagligen läste jag lite mellan raderna när det gällde riskerna. Men självklart finns det ju en risk att operera men det kan inte hjälpas för knäet är inte snällt med mej. Så nu jobbar tiden för mig, är på listan för en högersidig knäprotes.