Snopet eller lång näsa.

Mågen som fyllde år i lördags skulle vara flott och bjuda på mat på ett hotell i stan. (Lycksele) Vid förfrågan dagen före så erhölls besked om att bokning ej behövdes och att vi var välkomna att äta middag 17:00—21:00.  Allt enligt hotellets hemsida. Glada i hågen anlände vi till hotellet vid 17-tiden. Det första jag lade märke till var att det inte ens var skottat bort snön vid ingångarna. Efter att ha lyckats hitta en olåst dörr så gick vi in och talade om att vi skulle äta middag. En mycket oförstående ung dam sade bara: Vi har ingen kock. Ja, det behövs egentligen ingen mer kommentar, första besöket i den restaurangen blev också det sista.
Tur att det finns matställen som fungerar bättre, så vi blev ju mätta och belåtna till sist.

4 svar på ”Snopet eller lång näsa.”

  1. Sanslöst, man tror faktiskt att det är ett aprilskämt. Dessvärre så är det nog inte det, vad sa du till damen !!!!

Kommentarer är stängda.