Hemma igen.

Då var resan till NUS avklarad, och undersökningen av hjärtats kranskärl slutförd. Tämligen intressant att se på när läkarna skickade in olika instrument. Händelseförloppet kunde ses se på en jättestor bildskärm. Resultatet var väl inte hundraprocentigt bra men näst intill.
Den lilla defekt som fanns åtgärdas inte eftersom läget på den medför en operativ risk. Men de stora kranskärlen var perfekta och  defekten satt på ett liten förgrening.
Nog om detta. Kan aldrig sluta förvånas över hur snälla människor som arbetar inom vården, från den lägsta till högsta i rang tycker jag att det är toppenpersonal. Även medpatienter var trevliga människor, som kom från olika delar av Norrland.
Min 78:e födelsedag närmade sig så det var en kapplöpning med tiden om jag skulle hinna hem i tid. Tack vare att ingreppet utfördes via ena handleden/armen kom jag iväg hem en dag tidigare än beräknat.
Det fanns dock ett men, i onsdagskväll vid vistelsen på hotell Björken fick jag ett bråck på den redan för allt stora diafragman. Så i dag efter lunch bär det av till kirurgen på lassa i Lycksele för ett stödförband, till att börja med i alla fall. Ja så är det, ungefär som att reparera en gammal bil. Man fixar en sak så blir det genast en annan defekt som skall åtgärdas.
nisse 78

I dag, på min födelsedag, har jag suttit vid datorn och svarat på alla gratulationer som kommit via mejl och facebook.  Även  många SMS har kommit. Bilden som visar mig som ungefär 12 gammal, stående framför vårt hus som vi byggde 1976, har vår son fixat till.
Till mina kära barn, släkt, vänner, f.d. pingiselever och bekanta som kommit ihåg mig idag: ETT JÄTTESTORT TACK!
Sänder även en tacksamhetens tanke, till personalen på Kardiologen och på hotell Björken, för omtanke och omvårdnad.

2 svar på ”Hemma igen.”

  1. Ett stort grattis på födelsedagen från oss i Raggsjö:) Besöket hos er är ett kärt minne, och jag hoppas att vi ska kunna ses igen snart. Ni är välkomna, alltid!

Kommentarer är stängda.