Sista före..

Nu blir det lugnt på bloggen några dagar till att börja med. Onsdagsmorgon bär det av till NUS. Vad som där skall hända vet jag inte i detalj, undersökning lär det ju bli och vad som eventuellt skall åtgärdas får jag väl veta under torsdagen. Men jag säger som den gamle lappgubben som valt kallbad när han inte orkade följa med längre: “Ja gruv”.
Fick en beställning av  min hustru på en ram som används vid tillverkning av bollkuddar. Det verkar ganska tjorvigt så fråga mig inte hur det går till. Men jag visar en bild på ramen som jag precis hann färdigställa innan jag åker.
PC040004

Räta vinklar och många spikar närmare bestämt 52 st grova runda spikar och 48 st mindre spikar, också runda. Runda spikar i lagom dimension är svåra att få tag på i vår stad Lycksele så inhandlandet skötte min hustru vid senaste Stockholmsbesöket.
Så nu kära vänner, skall jag börja packa ned det jag måste ha med mig till Umeå. Och om Gud vill och läkarvetenskapen lyckas så hörs vi igen på denna sida om ungefär 3 dagar.