Detta med kakor.

Så blev det två sorter i dag så nu stänger jag kakburken. Fick i morse en distansbeställning på en sort som heter marängsnitt. Vet inte hur de borde se ut men ingredienserna var ju vad de skulle vara. Nja, inte riktigt för den hackade mandeln tog slut så det fick ersättas med malen sådan. Vad det har för betydelse lär jag väl så småningom upptäcka, och det där med maräng?  Jag får nog fråga någon som vet. Sedan blev det avslut med gaffelkakor och jag hoppas att dom blev som det skulle. Många kaksorter smakar ju ganska lika även om utseendet varierar. I grunden är det ju smör, socker och mjöl.  Sedan i vissa är det potatismjöl,  bakpulver Hjorthornssalt och vaniljsocker. Men inget som förändrar smaken något uppseendeväckande. Skall väl så småningom ha en smaktest av en oberoende provsmakare. 
Dags att dra in mera ved nu, och sedan vid halv åtta bege mig till flygplatsen för att hämta Stockholmsresenärerna.

Ett svar på ”Detta med kakor.”

Kommentarer är stängda.