Kakbak.

Tänkte passa på att baka några sorter så här lagom till jul. Hade en ordentlig inventering i köksskåpen för att utröna vad som fattades. Åkte in till staden för att inhandla de ingredienser som behövdes till de fem sorter jag hade tänk baka.
Lyckades inte få tag i korinter så det blev att göra om russin till korinter. Det kom förbi en snäll flicka som delade russinen mitt itu och då såg dom ut som korinter. 100 gram behövdes.

Det blev skurna chokladbröd, korintkakor, finska pinnar och så var det tänkt Uppåkra kakor. Men det tillstötte tekniska problem så jag fick designa om dom . Det lyckades riktigt bra, kanske jag kallar dom döda fallet. Det blev ju liksom inte som det var tänkt. Men goda blev dom i alla fall. Den femte tänkta sorten fixar jag i morgon,  skall ta det lit lugnt ett tag.
Ha en trevlig kväll.

Ett svar på ”Kakbak.”

Kommentarer är stängda.