Tystnad råder.

Har i eftermiddag lämnat min kära hustru på flygplatsen för vidare befordran till kungliga huvudstaden. Kom åter till ett tomt och tyst hus, det enda ljud som jag tyvärr hör är en ylande tinnitus. Men jag börjar vara van den också. För att fördriva tiden så satte jag igång med sista tärnakakabaket före jul.  Klockan är precis 20:00 när jag sätter in de två första plåtarna. Om ungefär 35 minuter är det färdiggräddat och då kan man säga att det finns färskt bröd till kvällsfikat. Ha en trevlig helg ni som läser min blogg.

Ett svar på ”Tystnad råder.”

  1. Om det vore möjligt så skulle du möjligtvis skicka en kaka över nätet. Men som sagt du har en otrolig energi, baka så här sent, då har jag redan kastat in handduken för hushållssysslor. Inte illa Ha en bra helg

Kommentarer är stängda.