Ombokningar.

Gårdagens kallelse till NUS innebar en del telefonsamtal i morse. Först till NUS för att få veta när varan-intaget skulle avslutas.
Sedan till med. mottagningen på Lse. lasarett för inställd PK-prov.  Vidare ombokning av telefontid med kirurgläkaren som skall byta mitt knä. Sedan var det lugnt  tills  brevposten kom.  Då fick jag en kallelse till Vårdcentralen för läkarundersökning. (antagligen skall jag undersökas). Detta skall ske den 11 dec.
Skall ju tillbringa minst tre dagar i Umeå så jag hinner  bara komma hem så vidtar mera undersökningar*. Ja, ja det är är jobbigt att vara vip-kund och att alltid ligga på topp. Men det tråkigaste är ju att när jag vaknar till 78:e födelsedag 7 december så sker detta på hotell Björken i Umeå, så då lär det väl inte bli något “kaffe med tårta på säng”.

* Det sägs ju att man skall nöta ut en generation i taget och här har ordspråket snart besannats.
Men det kunde ju ha varit värre. Och den som söker skall finna, men det återstår att se om det finns något att finna.

Ett svar på ”Ombokningar.”

Kommentarer är stängda.