Akut eller vipkund??

Hemkommen efter brödbaket fick jag en smärre chock, ett brev med en välkänd avsändare väntade. Visste ju sedan i måndags att jag skulle bli kallad till Kardiologen, förhoppningsvis inom en månad. Remissen skrevs den 26 nov. och nio! dagar senare skall jag infinna mig i Umeå, Norrlands Universitetssjukhus, för Coronarangiografi.
Nio dagar känns som ytterst brådskande, nu fick jag något att fundera på.  Frågan är ju självklar, antingen är det brådskande eller också är jag vid det här laget en så kallad Vip-kund som har en egen gräddfil? Men det visar sig nog framöver, får väl luta mig mot ordspråket jag använder : Det kunde ha varit värre. Men jag börjar känna mig lite trött på allting som kommer som pärlor på ett halsband.

Ett svar på ”Akut eller vipkund??”

  1. Självklart så har du en gräddfil, så speciell som du är för oss! Känn all positiv energi som vi skickar till dig.

Kommentarer är stängda.