Inte riktigt vad jag tänkt mig.

Då var det undersökt för denna gång, och fortfarande saknas ett komplett friskintyg. Har suttit och trampat  ett A-EKG, det påminde lite om när man som ung brukade cykla till Hornmyr. Det började lite lätt utför och sedan kom man så småningom  till Hornmyrlia och den  tvärbranta Marrabacken.  I dag klarade jag nog Marrabacken utan några större problem. Klart att det tog emot men med tanke på mina icke aktiviteter de senaste åren så kände jag mig ändå rätt nöjd. Ekg visade inte hellre några speciella konstigheter och återhämtningen var rätt normal tydligen. Så följde ultraljud av hjärtat och klaffarna fungerade som dom skulle.
Sist kom då samtalet med doktorn efter slutförd undersökning. Hade börjat tro att det var bara att få påskrift på friskintyget och sedan få åka hem. Men icke sa Nicke, då kom dråpslaget. Efter mycket noggrann analys av EKG mm så säger doktorn att han vill skicka mig till Kardiologen i Umeå för ytterligare en undersökning*. Vad jag kan förstå så är det väl inget akut men att jag bör skjuta på knäoperationen tills jag är fullständigt utredd. Doktorn sa också att det var inga som helst problem att träna på motionscykeln.
Men tydligen så vill han var hundraprocentigt säker innan han skriver på intyget.
Trots allt så ser jag positivt på det hela för om jag inte börjat med friskintyget så har jag inte fått all dessa fina undersökningar. Har även en inställning vid svårigheter: Det kan alltid ha varit värre.
Hur som helst så var det en trevlig doktor även om det var en aning språkförbistring ibland.
*Det handlar nog om något förebyggande, för att i framtiden slippa någon komplikation.

Ett svar på ”Inte riktigt vad jag tänkt mig.”

Kommentarer är stängda.