Konvertering.

PB190019

Denna soffa som till typen liknar en Gustaviansk sådan finns på kupan till försäljning. När jag första gången såg soffan så låg på sidan om den en hög med bräder och 3 lämmar. När jag sedan rensade virket från spik så insåg jag att det skett en konvertering från soffa till en rejält stor dubbelsäng, men för stor att ställa upp monterad i möbelrummet. Någon har tydligen tillverkat 2 nya sidolämmar och flyttat ut fronten sam fyllt sängen med spjälor för att få en botten för madrasser/dynor. Detta är alltså vad jag tror, var inte närvarande när soffan/sängen kom in på kupan.
Kom då på idèn att montera ihop alla bitarna samt ta kort på sängen i färdigt skick. Då kan presumtiva kunder titta på bilden och då bättre kunna se hur det blir.
PB190016

PB190017

Så ser den ut monterad,  rejält stor och bra  för en billig penning, för den som behöver en stationär säng. Den som är lite händig kan också måla och dona och få till en riktigt snygg sak.