Kvällsarbete.

Har upptäckt att epidermis under fötterna inte är vad det borde vara. Hornlagrets keratinocyter nöts inte i den utsträckning som det borde så jag är tvungen att åtgärda detta. Beväpnad men en hink såpvatten, badhandduk och min bästa trärasp sitter jag vid datorn och har fötterna i det varma såpvattnet. Efter en stunds blötläggning blir det lite raspande, och efter ytterligare ett tag blir det slutputs. Enkelt uttryckt kan jag väl säga att jag har blött och skrapat av förhårdnader på hälarna. Det är klart nu och jag har således minskat en del i höjd. I morgon skall jag vara barnvakt ett par timmar och det borde väl jag klara, sedan nästa dag, tisdag, kommer min kära hustru hem och då återgår livet till det normala. Hinner jag inte feja tillräckligt så sjunger gräsänkling blues för henne. Det blev inget skorpbak i dag hellre men kommande vecka blir det. Har bara slappat hela dagen och det var riktigt skönt.
God natt i som läser detta.