Senaste från Spanien.

När jag öppnade mina ögon i dag vid niotiden och såg att det var lika grått som föregående dagar tänkte jag, undrar hur min kära hustru har det. Så jag slog en pling för att få dagsfärsk information. Jodå allt var bara bra där nere, dom hade just vaknat till en ny solskensdag, och befann sig i Nerja som på internet beskrivs som Spaniens mysigaste stad och Europas bästa klimat. I dag bär det iväg till Malaga och havet, sedan vidare till Ronda, en vacker historisk by som ligger uppe i bergen på 739 meters höjd över havet. Där blir det övernattning innan återtåget till Madrid och så småningom hemresa.
Så för mej är det snart dags att röja upp så det inte blir som i visan gräsänkling blues.
Ha en bra dag.

Ett svar på ”Senaste från Spanien.”

  1. Ser att Kerstin är i ”vårt område” på solkusten. Tyvärr så regnar det idag och dessvärre ser det likadant ut för i morgon. Gårdagen var dock TOPPEN så jag njöt av 18 hål golf under 4,5 timmar och ca 11km promenad! I e.m. ska vi träffa danska vänner från Montrealtiden och gå ut och äta en original spansk måltid.
    Synd på Ronda besöket med regn. Stan är fantastisk och vi brukar ta med besökare dit och till Nerja som båda är ett måste!

Kommentarer är stängda.