Vanans makt.

I dag är det fjärde dagen som det är bara katten och jag hemma. Som man kan läsa på facebook  så har min kära hustru lämnat landet för, förhoppningsvis, lite sol och värme. Det har hon verkligen gjort sig förtjänt av för jag har kunnat se att  det ideella arbetet ibland blir lite för mycket av.
Och så var det rubriken, jo det är så här att trots att jag inte har någon att kommunicera med så sätter jag in den av Landstinget bekostade hörapparat som jag använder i mitt vänstra öra. En bra tingest som förstärker allt oljud men även gör en liten nytta också. Tro nu inte att jag känner mig ensam och övergiven på något sätt för jag har själv valt att stanna hemma. Det är ju bara så enkelt att när man under barndomen vuxit upp på *vibredda och dessutom jobbat i skogen så har har man lärt sig att det går bra att vara ensam ibland.
I går var det ju ett fasligt snöväder och grannen kom upp med tidningen till mej, för han hade sett att jag inte varit till brevlådan på morgonen. Han ville nog bara kolla om jag var på fötter, det värmde faktiskt.
Tror att jag skall åka in till staden och titta på guldglansen och sedan en sväng förbi en släkting som sade att han  hade gott om kaffe. På jennsyn.´som dom säger i Norge.

* Vibredda är ett gammalt uttryck som enligt min uppfattning betyder ungefär= På sidan om. Om någon skulle ha en bättre förklaring så lämna den i en kommentar.

Ett svar på ”Vanans makt.”

Kommentarer är stängda.