Lyxigt igen.

För tredje dagen i rad blev det lyxmat till middagen. Det vill säga radhusbiff med stekt ägg. Av kirurgläkaren blev jag rekommenderad att äta antingen broccoli eller blodpudding i ett försök att öka takten på höjningen av hb som rör sej uppåt i snigelfart. Av två onda ting väljer man det minst otäcka så det fick bli blodpudding.
När man äter ensam så blir det arrangemang av typ bo i koja i skogen. Sålunda har jag i dag intagit middagen sittande på kökspallen vid eldstaden (spisen) och ätit direkt från stekpannan med stekspadens hjälp. Det blir i alla fall ett minimum av disk och jag kan försäkra att smaken är likadan som vid en finare dukning. I morgon bjuder storebror och svägerska på middag, spännande att se vad det blir.
Men gott blir det säkert för svägerskan lagar alltid god mat.