Att konvertera.

Konvertera/konvertering, det ordet kan tydligen användas till och betyda en massa saker. På 1940-talet när bensinen tog slut då konverterade alla som ägde bil, från bensin till gengas som det så vacker hette. Minns mycket väl hur farbror Henning, som skötte skolskjutsarna, helt plötsligt måste stanna, ta ner en kolsäck från biltaket och fylla på aggregatet.
Inom religionen förekommer också konvertering.  Villor kan konverteras från el till jord/bergvärme samt vattenburet.
Hoppar över en massa olika saker, men vad mej själv beträffar har jag varit utsatt för 2 konverteringar. Bland annat en elkonvertering som var mycket behövlig och välkommen, och som fick mitt hjärta att återfå rytmen.
En konvertering som landstinget bekostat och som jag helst ville slippa är den som skapats av den behandling som jag fortlöpande genomgår. Har under mer än 2 år haft samma symptom som en dam i en besvärlig övergångsålder. Kanske blir det med tiden en normalisering, hoppas jag i alla fall.

Ett svar på ”Att konvertera.”

Kommentarer är stängda.