Skogstur– med oväntat möte?

Tog en tur ner till Örån för att kolla in flödet, och nog var det betydligt mer vatten än i en “svalbacksfull “ å.  Åkte sedan vidare in efter Rågångsvägen och tog av efter Fridsbovägen. Längst upp på Långmyrliden kunde jag känna igen ställen där jag varit i skogsarbete för sådär drygt 70 år sedan. Strax innan vändplanen vid vägens slut skymtade jag något i skogen. Fram med kameran , men har ju inte bästa zoom på den, men fick ändå en godtagbar bild.
PA090006
Hemkommen satte jag mig vid datorn för att lägga in bilden, då hör jag hundarna börja med ett typiskt ståndskall på älg.
Tittade ut och naturligtvis  så var älgarna tillbaka vid äppelträden. Kunde i alla fall få bildbevis på ven som tuktar träden.
Synd att jag inte hunnit gräva fångstgropen, men i kväll kanske jag sätter ut en snara.
Kanske det ändå är bäst att begära skyddsjakt.
PA090008
PA090012