En gråmulen dag.

Hitintills en tråkig dag som började med det ständigt återkommande PK-provet. Har alltså varit en sväng till staden med  guldglansen som verkar ha flagnat lite. Efter blodprov och diverse ärenden kom jag hem vid halvtio tiden. Efter en kopp kaffe, och hej då till hustrun som åkte till Röda Korset, kröp jag ned i den fortfarande obäddade sängen. Känslan var att det måste ha varit sotbrand i luftrören. Halv två började hungern göra sig gällande så beslutet blev att fixa till något. Eftersom jag gillar både gröt och välling så siktade jag på en havregrynsvälling* med russin i.  Det blev rackarns gott med lite husmanssmörgås till. Och det var tydligen bra medicin för den onda halsen för nu är jag uppstigen ock känner mig något bättre. Skall nu försöka tillverka några “händer” till ryggkliarna.

* Konsistensen blev snarare åt gröthållet, kan väl kalla det vällinggröt men vad spelar det för roll när det var så gott.