Utmaning-eller?

Den paltälskande person som efter en mycket lååång middag lyckades klämma i sig en fläskpalt om 700 gram, har nu sedan coman lagt sig, kaxat upp sig och tyckt att “ det där var väl ingenting det klarar ju vem som helst”. Därför håller jag nu på med att konstruera en”gjutform”” där man kan tillverka paltar om minst 1000gram (1kg).
Därmed har jag antagit utmaningen, så det så. Ser med spänning fram emot nästa besök som bokas i god tur.

För att tala om något mer aktuellt. Bärplockning och björnjakt. Enligt vissa myndigheter så behöver man inte vara rädd för bärätande björnar. Men otvetydigt så gillar bamse kött och vill gärna skrämma den som  kommer för nära hans byte. Skall damma av en flera år gammal vers om just bamse.

Mors lilla Olle en björn har mött
hör du jag tror att du tycker om kött
Myndigheterna säger du tycker om bär
så nu får du sluta ta älgar så här.
S5000437

2 svar på ”Utmaning-eller?”

  1. Nu tror jag att du tagit fel på person, jag var väldigt mätt.
    Men jag vet att jag har en kusin i Luleå som är väldig på att äta, hoppas han antar utmaningen.

Kommentarer är stängda.