Bokade telefontider.

I går fick jag prata med en medicinläkare som ville veta hur elkonvertering och  medicinering fungerat. När jag närmar mig tidpunkten för knäop så är det viktigt att jag är i trim. Kommer att snart få bära en typ av bandspelare i 2 dygn vilken registrerar eventuellt förekommande flimmer. Kommer att kallas inom kort.
I dag ringde så kirurgläkaren som skall utföra knäoperationen. I avvaktan på resultat av flimmerundersökningen samt utredningen av blodvärdet så kommer det en ny telefontid on en och en halv månad. Är då ev. flimmer samt blodvärdet ok så sätts jag upp på rep.listan. Är helt medveten om vikten av att vara i god form inför denna rätt krävande reparation.

Ett svar på ”Bokade telefontider.”

  1. Coolt, nu börjar det röra på sig.

    Och med tanke på all bärplockning ute i skogen så är du nog i så bra form att dom kan utföra operationen utan att du behöver ligga ner 🙂

Kommentarer är stängda.