Äntligen färdigt.

Våren/sommaren 2011 fälldes stortallen som stod på tomten Forsmyrvägen 39. När stubben/rötterna skulle bort blev jag inblanda. Såg ett unikt rotsystem som vuxit ihop till något som liknade bokstaven A. Tänkte att detta kan vara bra att ha så jag sågade loss det och tog hem det för torkning.
P6210053

När det var dags för dotterns födelsedag så började jag putsa och slipa på den sparade roten, den skulle ingå i en namnskylt till sommarstället vid Ponderosavägen/Lycksträsket. Det blev så småningom en skylt men uppsättning och tak över densamma har dröjt. Det krävs ju som bekant många tillstånd. I lördags den 21 juli 2012 stod den äntligen allt klar, och så här blev den.
P7210007
Det upp/nedvända A-et är faktiskt vuxit så här och inte skruvat ihop och plattan, som namnskylten är fäst på, är kluven från en stor gren från nämnda tall.

3 svar på ”Äntligen färdigt.”

  1. Helt klart du har lyckats även denna gång. Skylten måste ha anlänt under veckan eftersom min runda med Alma är den vägen och den fanns inte där i helgen om jag minns rätt rundan = Brattforsvägen – Sorselevägen – Ponderosavägen – Lycksbäcken – Betseledammen – E12 o sen hem. ca 1 timme tar det med hundspannet alma.

  2. Urtjusigt, helt suverän
    tänk att du lyckats fixa det från Forsmyrsvägens trän

  3. Ja det är klart, bygglov behövs ju. Fast byggnadsnämnden hade ju gett helt fria händer redan tidigt, så varför det blev dröjsmål vet jag inte… Kanske regnet. Sedan så har vi ju inte haft taklagsfest heller än.

Kommentarer är stängda.