Ogräs.

I morse, innan jag åkte med till kupan, så hann jag med en sväng på jordgubbslandet. Har försökt att identifiera det ogräs som följde med den planteringsjord vi köpte av ett stort bolag för en hel del år sedan. Har fått ett litet övertag men jag måste plocka upp dom med rot allt eftersom dom kommer opp.
P7170017

Besökte en blomsterhandlare i dag men fick inget passande namn på växten. Om någon som tittar på bilden och har något förslag tar jag tacksamt emot för det.
P7170015

Musik under arbetet och myggskyddet neddraget. Sedan ser jag till att alltid vara vänd mot vinden.
P7170016

Detta hann jag med, men i morgon har jag mera tid bara det är uppehåll.

P7170018

Så här mycket ogräs var det i början.

Ett svar på ”Ogräs.”

  1. ”Elefantblad”, Jag tror alltså tror att det är tussilago. Obs inget skämt.
    Jag plockade för några år sedan, liknande växter nere vid djupskolavan, till min dåvarande damm. Bladen blev hur stora som helst och sen kom tussilagon och fortfarande får jag plocka bort dessa ogräs dom kommer tillbaka hela tiden. Tussilagon är fin men då på rätt ställe.

Kommentarer är stängda.