Städdag.

I dag har det varit flyttstädning i garaget och uthusförrådet. Vadå flytta? Nej inte än vad jag vet men den dagen kan komma ´när och hur som helst. Så om man börjar med lite röj i god tid så är det mindre den dag den kommer. För att den kommer är ju lika säkert som att vintern är i annalkande. Eftersom det är jag själv som  sparat tokigt och likt så var det bara att släppa dit hustrun till garaget. Hon har som tur är en annan syn på saker och ting än vad jag, som sparat, har. Själv så angrep jag gräsmattan samt rensade rabatten på gaveln på garaget.  2 svartvinbärsbuskar samt en annan buske vars namn jag inte vet. När jag målade garaget för 2 år sedan nådde den upp till nocken, sågade ned den då, men nu var den på väg upp igen. så nu är alla buskarna uppdragna med rot och allt hoppas jag.  Skall det vara något i den rabatten så får det bli jordgubbsplantor för där har man då koll på höjden.
Jag kan försäkra att buskarna gjorde våldsamt motstånd så min ork började avta, hade bara kvar till lite kantskärning med trimmern. Men att orka 4 timmar i stekande sol är ända ett stort steg framåt.
För övrigt så fick jag i fredags brev från min läkare på vårdcentralen. Hitintills gjorda undersökningar var ok, så på måndag skall jag avlämna ett nytt HB, och om det inte är tillfredsställande blir det gastroskopi. Föga inbjudande men det är väl bara att inte bita ihop utan svälja slangen.  Och onsdag så är det som vanligt PK-prov.