Nu kan vintern komma.

Vedlagret är snart färdigfyllt inför vintern. I eftermiddag hämtade vi sista lasset för det här året.
P7010005

P7040006

P7040007

Om man är benlös, i övrigt orkeslös och dessutom gammal är det bra att ha en duktig hustru/medhjälpare.

Och det tråkigaste av allt är att jag blir tvungen att pensionera min gala Jetta. 24år gammal samt 49000 mil gör att gränsen där man slutar underhålla  är nådd med råge. Så nu blir det ju att åka kommunalt, vi har ju så goda förbindelser med staden med guldskimmer. Skämt åsido så kör jag Jettan tills den ger upp för gott, då rullar jag ner den i närmsta dike och lämnar den där. Under tiden som kommer så håller jag utkik eftre något lämpligt objekt, begagnat förstås.

2 svar på ”Nu kan vintern komma.”

  1. Så rysligt tråkigt med Jettan, tur att Du inte blev kvar ute i obyggden när den dog. Men du har väl inte tid att köra bil i vinter? Du skall väl hålla fyr i spisen?

Kommentarer är stängda.