Färdigrensat.

P6290001

Mitt lilla land av Fragara x Ananassa  är nu färdigrensat, inte helt utan möda. Allehanda ogräs mm hade på vissa ställen tagit överhanden så det blev att använda grepen och plocka upp allt och sedan söka igen plantan som skulle vara kvar samt sätta tillbaks den. Därför kan man på bilden se att vissa plantor är lite ledsna efter omplanteringen, men som tur regnar det i kväll som på beställning. Han även med att att städa liter bakom garaget så nu börjar det likna något. Men oj vad oträningen känns , var tvungen att sova en stund efter den fantastiska middag som jag färdigställt lagom till att frugan kom hem från kupan.
Till lördagsmiddagen inhandlade jag kassler och till dagens middag 2 rullar färdig ärtsoppa, vadå enkelt, det är rätt avancerat att värma ärtsoppan till rätt temperatur.
Sedan kommer lösningen på bilden från den 21 juni, det märkliga djur som tittar fram bakom stubben, fått förslag på bl.a. mullvad men det var faktiskt bara en morot.
PC210004

Det har blåst kallt i dag så jag börjar osökt tänka på att snart är det vinter. Därför lägger jag till en riktig vinterbild. Ha en trevlig helg ni som tittar på denna blogg.

Ett svar på ”Färdigrensat.”

  1. snyggt jobbat, ang vinterbilden! Jo det ser riktigt kyligt ut, var kan man finna denna fina gård, det är säkerligen jättefint där på sommaren.

Kommentarer är stängda.