Avklarat-för denna gång.

Så var den till i onsdags inbokade datortomografin avklarad. Inga större problem men kände mig lite som en Michelingubbe med all den gas som trycktes upp i tjocktarmen. En gas som det fortfarande finns lite rester kvar utav än i sena natten mot torsdag.
Hann även med PK-provet inom stipulerad tid.
Kom hem lagom till den gemensamma lunchen. Efter den åkte frugan iväg till kupan och jag gick ut för att ta en titt på det som kallas jordgubbsland. En bedrövlig syn där allehanda ogräsväxter börjat ta över.
P6270015

Men eftersom jag, efter att ha fått ordning på betablockeraren, får anses frisk tills annat bevisats, så började  ogräsrensning knästående med en mjuk kudde under knäna. Men nog var det ganska jobbigt, oträningen gjorde sig påmind rätt ordentligt.Och så började myggen attackera en hel del.
P6270016

Efter några timmar hade jag klarat av ett par rader vilket är ungefär halva landet. Då kom ett sms som omtalade att jag hade ett paket att hämta i stan. Så då fick jag en orsak att att avbryta och det var nog tur det för träningsvärken i benen började bli kännbar. Småningom hemkommen igen tog jag mig en tupplur och sedan var det dags för middag. Fortsättning i jordgubbslandet blir det i dag torsdag. Nu är det fem timmar tills väckarklockan skall ringa så det är bäst att krypa ner i sängen igen.

Ett svar på ”Avklarat-för denna gång.”

Kommentarer är stängda.