Ny vecka/nya prover/prövningar.

Prövningarna började redan i lördags. Skulle med hjälp av krycka och gräsklippare försöka korta av höjden på gräset. Naturligtvis så körde jag av den ena av två knivar som sitter på tallriken under klipparen. Glad i hågen åkte jag in till staden för att införskaffa ett par nya knivar. Den välutrustade affär som brukar sälja sådana tillbehör hade naturligtvis slut på just den sorten. Järnhandlarna hade inte heller tillbehör till gräsklippare och övriga maskinaffärer var stängda. Kan inte påstå att jag var överväldigad av serviceandan, i staden med guldskimmer, när jag åkte hem med oförrättat ärende.
På hemvägen drog jag mig till minnes att sist jag bytte knivar, för flera år sedan, så kastade jag inte bort dom gamla.  Ut i garaget att söka, och mycket riktigt så hängde ett par gamla slöa knivar på en spik. Efter 10 minuter på bandslipen var dom som nya och jag kunde klippa den avsedda mängden gräs.
Övergick sedan till att demontera ett bakre dörrlås på Jettan. Efter sju sorger och ännu fler bedrövelser så har jag lyckats plocka ut allt löst i dörren, och sedan jag konsulterat en specialist, som genast såg vad felet var med låset, så är det fixat. Nu återstår bara att återmontera allt inklusive lås och reglage. Men det blir senare i veckan.
Måndag är det dags för PK-blodvärdesprov. Vidare på måndag är det dags att baka både bullar och tärnakaka, för det är gäster på gång de närmaste dagarna, och det blir trevligt att träffa sonen och hans familj.
Men det är inte lätt att uträtta något när den medicin jag tilldelats fungerar som ett varvreglage på en motor. Jag gasar och gasar  men det händer ingenting. Pulsen går aldrig upp till mer än 85 vilket innebär att jag bara blir andfådd och att benen blir orkeslösa, med  andra ord verkar det som syrebrist. Men skall klaga  i morgon och prova en reklamation.

Ett svar på ”Ny vecka/nya prover/prövningar.”

Kommentarer är stängda.