Lasarettsbesök.

Sista inbokade besöket på lassa för den här veckan. Fick träffa den skickliga kirurg som monterat in min nya höft. Nu gällde besöket planering för den nya drivknuten (knäleden). Läkaren kunde, likväl som jag själv, helt enkelt bara konstatera att mitt hälsotillstånd de senaste månaderna satt käppar i hjulet, vad gällde en ev. operation före sommaren. Blev inte speciellt förvånad för jag haft på känn att jag knappast skulle ha orkat med en ny operation. Så nu gäller det bara att bli fri från infektioner och samla kraft. Om jag mår bra och är i prima form till i slutet av augusti blir jag uppsatt på listan för op. och då inom ca. 2 månader skall det ske. Tydligen är en knäoperation mycket mer krävande och jobbigare för kroppen. Har också fått information om hur operationen går till. Så nu vet jag och samtidigt förstår jag att det inte är helt enkelt. Konvalescenstiden minst 3 månader, men inte heller ovanligt med 12 månader.
Men nu gäller att bli frisk och stark över sommaren. Måste nog be om extrahjälp.

Men jag får nog säga som gamlingen som valt kallbad:  Kâr ja gruv mä.

Ett svar på ”Lasarettsbesök.”

Kommentarer är stängda.