Ett dygn senare.

För 24 timmar sedan blev jag alltså elkonverterad, och fortfarande tickar hjärtat på i den nya takten.  Har varit ute på tomten och krattat löv en halv timme men konditionen är sämre än bedrövlig, så nu gäller en långsiktig plan på att bygga upp kondition och det som en gång varit muskler. Har sovit dåligt i natt trots ny rytm, för varje gång jag väkts av vallningar har jag legat vaken länge, förmodligen har jag undermedvetet oroat mig för att flimret skulle återkomma.
Så om det inte blir återfall så hoppas jag mycket på framtiden, såvida inget annat oförutsett dyker upp.

Ett svar på ”Ett dygn senare.”

  1. Den skruttiga konditionen, visst är den numera bara en effekt av din oträning och inte en effekt av förmaksflimret?

    Tycker det låter riktigt lovande och som om att dt har blivvit suxe! Kul, om nu bara vallningarna kunde ge med sig så att du fick sova också

    Hittade ett forum för förmaksflimmer http://goo.gl/FhJXn

Kommentarer är stängda.