Nattliga funderingar.

Det blev sent i torsdagskväll. Efter att ha sett  förlustmatchen för tre kronor, tyvärr var Tjeckien bättre laget,  var det så småningom dags för sängen. Men en begynnande halsont, åter igen, gjorde det inte lätt att somna. Som ett brev på posten kom sedan en massa tankar om den inbokade elkonverteringen. Inte för att jag räds för behandlingen som sådan utan det är nog mera tankar för framtiden, som till exempel om det inte blir någon bättring. Hur skall då det fortsatta livet se ut? Skall man bli sittande som en stackare som knappt kan ta sig tur och retur till brevlådan? Ja, ja nog vet jag att många har det mycket mycket värre men det är inte till så stor tröst. Nog för att jag är väldigt tacksam över reservdelarna jag fått/skall få men det känns lite snopet att kanske inte kunna nytta dom helt.
Efter att ha somnat en bit efter midnatt vaknade jag 02:30 för då var det dags för härdsmälta. Samtidigt var halsen som ett sandpapper så efter den obligatoriska avkylningen har jag fixat hett vatten med honung i för att mjuka upp halsen.
Nu när klockan närmar sig 03:30 skall jag krypa ner i sängen igen med hopp om några timmars sömn till.  Och i vetskap om att det finns snälla människor som ber böner för mig att behandlingen skall lyckas, vilket framtiden får utvisa.

Ett svar på ”Nattliga funderingar.”

Kommentarer är stängda.