Osnabbt—eller?

Onsdag den 9:e maj blev det ju som bekant strejk på bilprovningen.  Eftersom jag hade en förbokad och betald tid den 11:e maj så skickade ett mejl till bilprovningen.se redan nämnda onsdag. En enkel fråga om jag skulle få en ny tid om det var strejk den dag jag hade den förbokade tiden. I dag, en vecka senare, fick jag ett automatsvar där dom tackade för att jag tagit kontakt. Dom skulle svara på mejl i turordning och ambitionen var att kunna svara inom 2 arbetsdagar. Hade redan tröttnat på att vänta på svar så jag tog kontakt med närmaste station. Fick då veta att jag fick själv boka ny tid vilket jag i och för sig tyckte var märkligt. Men måndag den 21 maj är nya tiden och det skall bli intressant att se om svar kommer innan bilen blivit besiktad.

Ett svar på ”Osnabbt—eller?”

  1. Jag är skeptisk. Tyvärr fungerar sånt oftast illa… Det är rätt tydligt då man blir lverraskad när man blir väl bemött

Kommentarer är stängda.