Skopifobi— eller en nödvändig undersökning.

Har senaste åren genomgått  bronko,gastro,rekto och koloskopier.  Vissa tämligen lätta, vissa inte så trevliga. Det är nu snart dags igen, börjar med rektoskopi. Något som måste göras och tydligt sammanhängande med dåligt blodvärde. Kommande undersökning är till för att förhoppningsvis kunna utesluta något som inte är så bra. D.V.S utesluta att prostatacancern spridit sig. Men vid kontrollen för ca 6 månader sedan sade läkaren att allt var under kontroll. Men tydligen är det något som inte står rätt till och bör alltså utredas. Hoppet är ju det sista som överger människan så jag tror ju fortfarande på ett bra besked redan efter första undersökningen. Hoppas att då fortfarande kunna säga: det kunde vara värre.

Ett svar på ”Skopifobi— eller en nödvändig undersökning.”

  1. Ja Så sant som du säger hoppet ska man inte ge upp. Idag har jag som synes tid att kolla din blogg. Börjar kl 11.00 riktigt bra tid, fast då sluter man sent istället.
    Ha en riktigt bra dag, nu ska jag ta med mej hunden ut i naturen så vi hörs vid senare tillfälle, hälsa frun.

Kommentarer är stängda.