Rubbad nattsömn.

Kände mig trött i går kväll så jag kröp ned under täcket rätt så tidigt. Skulle bara titta en liten stund på Inter-Milan först så jag knäppte på teven i sängkammaren. Mer hann det inte bli innan jag somnade tvärt. Efter ca 15 minuter vaknade jag och då var det 1-0 till Inter. Stängde teven för att somna om igen men dessa 15 minuter gjorde att det var inte helt enkelt. Nattsömnen var lite rubbad och när jag så småningom somnat var det dags för den envisa biverkningen av cancerbehandlingen. Vaknade genomsvettig, och det har hunnit bli ett par sådana till. Nu är klockan snart två och om fyra och en  ringer väckarklockan. då är det dags att stiga upp och göra sig i ordning för PK-blodprovet som tas på lassa varje måndagsmorgon. Tittar ut och ser att det blivit minusgrader ute och och att den blöta vägbanan glänser i gatljusets sken. Det är troligen rätt så halkigt, så det är tur att vi har fått lägga på sommardäck, ursäkta det var nog lite ironiskt.
Börjar känna mig riktigt avkyld nu så det är väl bäst att krypa under täcket ingen, repetera kvällsbönen och hoppas på några timmars sömn. Men det är klart att jag kan ju sova en stund på dagen när jag inte har nåt annat för nig än försöka hantera alla åkommor.
Men upptäckte i går att lagret tärnakaka är tomt så jag skall handla ingredienser när jag ändå skall in till staden. Skall nog försöka baka när jag kommer hem. Har ju kökspallen till hands så man kan vila ibland, för det gäller att anpassa sig till flimret och arbeta därefter. Till alla skönt sovande människor vill jag skicka en hälsning om en bättre dag, själv skall jag försöka göra det bästa av situationen men ibland blir jag less men försöker då tänka: Det kunde ha varit värre.

3 svar på ”Rubbad nattsömn.”

  1. Hoppas att du fick sova bättre inatt och att du inte har det alltför jobbigt! Saknar er och
    hoppas att vi snart kan ses igen! Tänker på er! Kramar

  2. Ja gomorron, du verkar då ha humorn kvar. Själv har fått en riktigt ond fot, som tur så finns det botemedel nu har jag knaprat i mig lite antiinf. Det blir bättre.

    Idag är en ledig dag så man får försöka ”röja” upp det blir ju trots allt lite damm

    ha det bra däri knaften Hälsningar Alma o Monica

Kommentarer är stängda.