Svart eller vitt?

I dag var det dags för återbesök på den vid det här laget välbekanta vårdcentralen. Kallades in av en ung kvinnlig doktor. En mycket trevlig sådan, men som jag aldrig sett förut. Men, men var är den som jag skall träffa undrade jag? Det ordnar vi lätt sade doktorn, sätt dig väntrummet igen så kommer den rätta doktorn att kalla in dig. Det kändes lite onödigt att ta allt från början igen när det handlade om ett uppföljnings/återbesök. Jo , det löste sig enkelt men efter konsultation/undersökning kändes det inte alls lika muntert. Nya prover/undersökningar följer som kulor på ett radband. Eftersom min dotter påstår att för mej är allting antingen svart eller vitt så är jag väl tvungen att erkänna att i dag är det nog mest svart.
Men jag förlitar mig på det jag en gång lärt mig, att vår herre lägger inte på mera bördor än det man orkar bära.
I morgon är det ju en ny dag så om man orkar vara positiv  kan man ju tänka som så att: en ny dag ger nytt ljus och ett nytt hopp.
S5002508