Reservdelar till bil/människa.

Det är förunderligt att till en gammal gubbe med tillverkningsåret 1934 finns det en hel mängd reservdelar. Var i dag in till vårdcentralen och lämnade många rör blod, skulle sedan skaffa ett lyktglas till en SAAB 900 årsmodell 1985. Men se där bet jag mig i tummen för det var stört omöjligt. Så en stor del av dagen har försvunnit i sökande på nätet. Någonstans i Sverige finns tydligen rätt lyktglas men måste först fråga en vän, för att det skall bli rätt, som det så vackert heter. Har ändå hunnit med att byta däck på Jettan. Det var mycket pust och stön samt många andningspauser och det tog nära en timme mot normalt en halv. Men det är bara att gilla läget och anpassa sig till att man är grovt funktionsnedsatt vad gäller flåset.
Och vädret gör ju ingen människa glad om man inte är potatisodlare förstås.  Minns mycket väl hur de gamla sade förr när det regnade: Hä jär bra för pären.
Knaften

Ett svar på ”Reservdelar till bil/människa.”

Kommentarer är stängda.