Svår natt—uselt väder.

Dåligt med sömn, många svåra vallningar (biverkningar) dessutom mardrömmar. Dom är följden av intaget av betablockerare, enligt expertisen. Upp redan 05:20 och efter rakning och dusch kändes det en aning bättre. Sedan in till Lassa där man får träffa olycksbröder/systrar innan man skall lämna blod för att kolla PK-värdet.  Vi skulle kunna bli en stor sånggrupp vi som sitter och väntar på tappning. Då skulle vi kunna kalla oss för varanerna (ödlorna) Det vore väl fint att kunna gå runt och muntra upp inneliggande patienter. Ja ja, låt fantasin flöda för man måste  verkligen ha en vansinnigt stark tro och en optimism som är outtömlig när man drabbas av än det ena än det andra. Och vädrets makter gör ju allt för att dämpa det humör och den optimism man ändock har. Ser ju fram emot den elkonvertering som närmar sig, förhoppningsvis. Men skulle inte det lyckas återställa den ursprungliga hjärtrytmen,  då får jag ta det då.
P4230007

Ett svar på ”Svår natt—uselt väder.”

Kommentarer är stängda.