Tidig måndagmorgon.

Vaknar ju alltid flera gångar varje natt på grund av biverkningarna av cancerbehandlingen. Brukar ha lätt att somna igen men från klockan fyra i morse har jag varit vaken. Detta nya med flimret och med det följande behandling stör en aning. Funderingarna kommer oavsett man vill det eller inte. I dag är det dags igen  för lasarettsbesök, bara blodprov visserligen men det behövs nog flera sådana innan det så kallade PK-värdet är till belåtenhet. Om jag förstått det rätt så är det blodet som skall tunnas ut lite för att motverka proppbildning när det finns flimmer. Detta är ju inte något som man önskar men det kunde ju varit värre. Det är nog dags att inse att man inte är så ung som man alltid känt sig. Sedan kan man ju konstatera att det är många människor som har likadana besvär men konstigt nog känns det inte som någon större tröst. Men har man vant sig med att leva med många andra defekter så lär man väl klara detta också. Så ha nu ett bättre dag alla medmänniskor.

Ett svar på ”Tidig måndagmorgon.”

  1. Hej Nisse! Jag skall åka upp till Lycksele på torsdag eftermiddag, för att hämta upp Magnus och åka vidare mot Hemavan på fredag förmiddag. Vill du bjuda på kvällsfika när jag kommer upp då? Jag har längtat efter att få hälsa på, så det vore trevligt.
    Jag tar åt mig vad gäller ”likadana besvär”, brukar säga till patienterna att waran behandling ändå är rätt vanligt…ska sluta upp med det;) Iallafall, så är ju hela livet en personlighets utveckling och åt vilket håll kroppen utvecklas kanske man inte kan påverka- men hur man förhåller sig till verkligheten är en annan sak. Klart att man måste få fundera, men kom ihåg att du inte bara är din kropp. Du är ju så mkt mer! Klart att man är så ung som man känner sig; underskatta inte tankens kraft! 🙂 Jag tycker du ska fundera på att samla ihop dina recept till en bok; jag skulle hjälpa till att lansera den! Hmmm, och Magnus kankse kan ta bilderna till den?
    Kram!

Kommentarer är stängda.