Så var det äntligen klart.

Har under ett par dagar varit helt koncentrerad på att färdigställa, den  för ett par år sedan påbörjade,  självbiografin.Det är inte så tvärenkelt att minnas det som varit under så många år. Men har ändå gjort ett tappert försök.  När man sedan går igenom alla skriva blad så hittar man lite småfel, syftningsfel mm. Nu har jag kommit så långt att jag har materialet på korrekturläsning.
I första hand är biografin tänkt för mina barn.
Några förlag står inte i kö, men har ju inte heller gjort någon reklam.  Fast om jag skulle anstränga mig så skulle jag kanske kunna skriva ihop en bestseller. Om man blandar dikt ock fantasi med en del verklighet skulle det bli någonting alldeles extra. Men eftersom jag har planer på att bo kvar på orten är det nog säkrast att låta bli.
Men hälsoläget då? Jo efter 43 dagar kan jag väl bara säga riktigt bra. Böjmuskeln i höften protesterar fortfarande, når inte ända ner när jag skall dra strumpan på höger fot.  Men tydligen ser jag pigg ut för i dag fick jag ett litet tips om att “ det finns mangling i tvättstugan”. 

5 svar på ”Så var det äntligen klart.”

  1. Spännande! Synd man inte läser böcker bara.. Har dock hört att MW har talanger för film, kanske kan bli en filmatisering av boken?

  2. Fredag den 23 mars
    Läser och blir väldigt intresserad av det du skrivit, men som sagt. Man kanske inte ska dela med sig av allt, eftersom du tänker bo kvar i Byn 😉 Hoppas du och frun får en trevlig helg, bästa hälsningar AlmaHamilton

  3. Tror att många skulle vara intresserade att läsa. Jag är en av dem 🙂 Skönt att se att operationen gått bra!

  4. Låter spännande med en självbiografi… tänk vad nydanande…kommer att bli en storsäljare nu när alla är så less på ”hollywood fruar” ”big brother” och andra såpoperor i tv. jobba på!

Kommentarer är stängda.