Inte ett ord på fem dagar.

Ja så länge sedan är det sedan senaste inlägget. Ibland blir det så att skrivklådan försvinner, samtidigt har inte något speciellt hänt.
Kan bara sända en tacksamhetens tanke till op-teamet på vårt  fina Lycksele Lasarett. Det har nu gått 39 dagar och jag börjar känna mig riktigt rörlig. men fortfarande är det kryckor och färdtjänst som gäller när jag skall åka in till staden.
I torsdags gjorde jag som fantomen, lämnade de djupa skogarna och fick skjuts in till staden.  Hade en del ärenden att uträtta.
Under dagen skulle jag korsa E 12, där Sågvägen ansluter, en olycksdrabbad korsning. Skulle göra den överfarten gående med hjälp av kryckorna. Eftersom det inte finns något övergångsställe så sker den överfarten på egen risk och med livet som insats.
Enligt vad jag hört vill inte Vägverket  ordna ett övergångsställe  på denna plats. Låter ju faktiskt som ett skämt. Men å andra sidan om det mosas  någon pensionär då och så är det ju bara en inbesparing av pension. Tror nästan att jag måste ställa en fråga i ett mejl till Vägverket Nord i Luleå.

Ett svar på ”Inte ett ord på fem dagar.”

  1. Låter bra att du känner dig rörligare, i ärlighetens namn du var inne på ditt gamla jobb och det syns att du är rörligare och piggare. hoppas jag inte har fel. Det verkar som om att det går framåt, ha en bra dag önskar Almahamilton 😉

Kommentarer är stängda.