Ny dag—samma halka.

P3030001

Dag 25 har det varit ett väldigt  vackert väder. Jag njöt av solskenet och den friska luften från balkongen. I dag blev promenaden 400 meter. Som synes på bilden så är det bara blåis utanför. Posten från fre/lördag ligger kvar i postlådan och där får den vara tills mor kommer hem. Tidningen kan man ju läsa på nätet och räkningar kommer som E-post.  Så varför skall man behöva gå till postlådan 2 gånger per dag. Nu är det dags för sill och potatis och sedan har den här dagen runnit iväg.

2 svar på ”Ny dag—samma halka.”

  1. det verkar klokt av dig. vi har just lyckats bli av med isen genom saltning och hackning
    Jag har just gjort klar min redovisning fär förra året med allt blandat
    så nu känner jag mig lite friskare
    Det är bra med allt på datorn

  2. Ja säg det, i dagens dataålder finns snart allt ute i cyberrymden. Bra eller dåligt, välj själv.

Kommentarer är stängda.